Hotel Village Termas del Dayman

Termas del Dayman
Hotel Village Termas del Dayman Genel
Hotel Village Termas del Dayman Genel
Hotel Village Termas del Dayman Genel
Hotel Village Termas del Dayman Genel
Hotel Village Termas del Dayman Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Hotel Village Termas del Dayman
Ruta 3, Km 478 , Termas del Dayman

Hotel Village Termas del Dayman misafirlere Termas del Dayman bölgesinde, bölge parkında ve Acuamania Su Parkı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Harriague Park ile 5,3 mi (8,5 km) ve Salto Beldiye Hayvanat Bahçesi ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Özel Banyo, Zemin Kat
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x