Hotel Villa Viana

Mahawewa
Hotel Villa Viana Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Viana Oda Düzeni
Hotel Villa Viana Oda Düzeni
Hotel Villa Viana Banyo Tipleri
Hotel Villa Viana Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Hotel Villa Viana
No 64A/1, Modara Wella , Mahawewa

Hotel Villa Viana misafirlere Marawila bölgesinde, plajda ve Marawila Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Negombo Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Senanayake Aramaya ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x