Hotel Villa Smeraldo

Maremma, Giannella
Hotel Villa Smeraldo Genel
Hotel Villa Smeraldo Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Smeraldo Dış Mekan
Hotel Villa Smeraldo Dış Mekan
Hotel Villa Smeraldo Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Villa Smeraldo
Strada Provinciale Di Giannella, 64 Maremma, Giannella

Orbetello bölgesindeki Hotel Villa Smeraldo konaklamanızda, Giannella Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bagni Di Domiziano Plajı ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel La Soda Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Pozzarello Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x