Hotel Villa Sarah

Capri Adası, Capri
Hotel Villa Sarah Genel
Hotel Villa Sarah Genel
Hotel Villa Sarah Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Sarah Dış Mekan
Hotel Villa Sarah Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Villa Sarah
Via Tiberio 3A Capri Adası, Capri

Hotel Villa Sarah misafirlere Capri (Tiberio) bölgesinde, Fortini Coastal Walk ve Villa of Tiberius ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza Tasso ile 19,8 mi (31,9 km) ve Marina Grande (Büyük Marina) ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x