Hotel Villa Rossa

Interior De São Paulo, Sao Roque
Hotel Villa Rossa Genel
Hotel Villa Rossa Genel
Hotel Villa Rossa Genel
Hotel Villa Rossa Genel
Hotel Villa Rossa Genel
Image More +102 fotoğraf
Hotel Villa Rossa
Rua Cora Coralina, 350 Vila Darcy Penteado Interior De São Paulo, Sao Roque

Hotel Villa Rossa misafirlere Sao Roque bölgesinde, golf sahasına yakın, Morumbi Stadyumu ile 30,4 mi (49 km) mesafede ve Shopping Eldorado ile 32 mi (51,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Vinicula Goes ile 10,6 mi (17 km) ve Catarina Fashion Alışveriş Merkezi ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 103 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda (Jardim)
Luxury
Luxury Oda
Süit
Süit
Room
Luxury Oda (Superior)
Room
Luxury Oda (Superior Bosque)
Room
Premium Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x