Hotel Villa Olivar

Batı Endülüs, Casariche
Hotel Villa Olivar Genel
Hotel Villa Olivar Genel
Hotel Villa Olivar Genel
Hotel Villa Olivar Genel
Hotel Villa Olivar Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Hotel Villa Olivar
Calle Canteruelas, 1 Batı Endülüs, Casariche

Hotel Villa Olivar misafirlere Casariche bölgesinde, dağda, Fuente Alamo Roma Villası ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede ve Fuente de Piedra Lagünü ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Casa de Cultura Tiyatrosu ile 19,9 mi (32 km) ve Iglesia Parroquial Nuestra de la Oliva ile 20,1 mi (32,4 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu La Almazara misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Mutfak
Business
Business Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x