Hotel Villa Los Candiles

Central Valley, Santa Ana
Hotel Villa Los Candiles Genel
Hotel Villa Los Candiles Genel
Hotel Villa Los Candiles Genel
Hotel Villa Los Candiles Genel
Hotel Villa Los Candiles Genel
Image More +41 fotoğraf
Hotel Villa Los Candiles
Fincas Don Lalo Central Valley, Santa Ana

Hotel Villa Los Candiles misafirlere Santa Ana bölgesinde, iş merkezinde, Hospital Clínica Bíblica ve City Place Santa Ana 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Multiplaza Mall Escazu Alışveriş Merkezi ile 3,6 mi (5,9 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite, 2 bedrooms
Junior
Junior Süit
Room
Standard Deluxe
Room
Superior Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x