Hôtel Villa les Bains

Saint-sauveur-de-la-mer, Houlgate
Hôtel Villa les Bains Genel
Hôtel Villa les Bains Genel
Hôtel Villa les Bains Öne Çıkan Resim
Hôtel Villa les Bains Dış Mekan
Hôtel Villa les Bains Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hôtel Villa les Bains
31 rue des Bains Saint-sauveur-de-la-mer, Houlgate

Hôtel Villa les Bains misafirlere Houlgate merkezinde, Seine Koyu ve Houlgate Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Plage des Vaches Noires ile 0,3 mi (0,5 km) ve Houlgate Turizm Danışma Bürosu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x