Hotel Villa Joséphine

L'Ile-Rousse
Hotel Villa Joséphine Genel
Hotel Villa Joséphine Genel
Hotel Villa Joséphine Genel
Hotel Villa Joséphine Genel
Hotel Villa Joséphine Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Hotel Villa Joséphine
Rue Bisgambiglia Lieu dit Mirato polu , L'Ile-Rousse

Hotel Villa Joséphine konaklamanızda L'Ile-Rousse bölgesinde, plaj yakınında, Corsica Plajları ve L'Ile Rousse Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Port de L'Ile-Rousse ile 1,8 km (1,1 mil) ve Ile-Rousse Deniz Feneri ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Vue et/ou Terrasse)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Privilège Vue et/ou Terrasse)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Prestige Vue et/ou Terrasse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x