Hotel Villa Gloria

Ponente Riviera, Varazze
Hotel Villa Gloria İç Mekan
Hotel Villa Gloria İç Mekan
Hotel Villa Gloria İç Mekan
Hotel Villa Gloria İç Mekan
Hotel Villa Gloria İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Villa Gloria
Via Nino Bixio, 6 Ponente Riviera, Varazze

Varazze bölgesindeki Hotel Villa Gloria misafirlere plaj yakınında, Varazze Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Spiaggia Libera ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Savona Limanı ile 10,6 mi (17 km) ve Varazze Marina ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x