Hotel Villa Giuseppina

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Scala
Hotel Villa Giuseppina Genel
Hotel Villa Giuseppina Genel
Hotel Villa Giuseppina Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Giuseppina Dış Mekan
Hotel Villa Giuseppina Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Villa Giuseppina
Via Torricella 31 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Scala

Scala bölgesindeki Hotel Villa Giuseppina konaklamanızda, Sorrento Peninsula yakınında ve La Rondinaia ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 22,4 mi (36 km) ve Piazza Tasso ile 23,6 mi (38 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

29 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x