Hotel Villa delle Palme

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano
Hotel Villa delle Palme Genel
Hotel Villa delle Palme Öne Çıkan Resim
Hotel Villa delle Palme Dış Mekan
Hotel Villa delle Palme Dış Mekan
Hotel Villa delle Palme Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
Hotel Villa delle Palme
Via Pasitea 252 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano

Hotel Villa delle Palme Positano merkezinde, Positano Belediye Binası ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Roma Arkeoloji Müzesi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Fornillo Plajı ile 0,1 km (0,1 mil) ve Spiaggia Grande ile 0,3 km (0,2 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Family Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x