Hotel Villa Bernardina

Ischia Island, Panza
Hotel Villa Bernardina Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Bernardina Dış Mekan
Hotel Villa Bernardina Kahvaltı
Hotel Villa Bernardina Yerinde Yemek
Hotel Villa Bernardina Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Hotel Villa Bernardina
Via Fumerie 18 Ischia Island, Panza

Hotel Villa Bernardina misafirlere Forio bölgesinde, denize sıfır, Campanian Archipelago ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sortego Körfezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Ischia Limanı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Sentiero Baia della Pelara ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Villa Bernardina misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

12 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x