Hotel Villa Astoria

Taormina
Hotel Villa Astoria Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Astoria Dış Mekan
Hotel Villa Astoria Dış Mekan
Hotel Villa Astoria Dış Mekan
Hotel Villa Astoria Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Villa Astoria
Via Luigi Pirandello, 38 , Taormina

Hotel Villa Astoria misafirlere Taormina bölgesinde, tarihi bölgede, Taormina Sahili ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Etna Dağı ile 17 mi (27,4 km) ve Taormina Teleferiği ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Small)
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x