Hotel Villa Acacia

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Sardinal
Hotel Villa Acacia Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Acacia Dış Mekan
Hotel Villa Acacia Dış Mekan
Hotel Villa Acacia Dış Mekan
Hotel Villa Acacia Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Villa Acacia
158, 300 mts Oeste entrada Principal Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Sardinal

Hotel Villa Acacia misafirlere Sardinal bölgesinde, plaj yakınında, Coco Plajı ve Nicoya Yarımadası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Flamingo Plajı ile 19,9 mi (32 km) ve Hermosa Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Acacia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak
Room
Family Villa, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x