Hotel Vík í Mýrdal

Southern Iceland, Vik I Myrdal
Hotel Vík í Mýrdal Genel
Hotel Vík í Mýrdal Genel
Hotel Vík í Mýrdal Genel
Hotel Vík í Mýrdal Öne Çıkan Resim
Hotel Vík í Mýrdal Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Vík í Mýrdal
Klettsvegur 1-3 Southern Iceland, Vik I Myrdal

Hotel Vík í Mýrdal misafirlere Vik I Myrdal bölgesinde, plaj yakınında, Dyrhólaey ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Black Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Black Sand Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Reynisdrangur ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restaurant Berg, Hotel Vík í Mýrdal misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 78 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x