Hotel Vijay Residency

Cidco
Hotel Vijay Residency Genel
Hotel Vijay Residency Öne Çıkan Resim
Hotel Vijay Residency Dış Mekan
Hotel Vijay Residency İç Mekan
Hotel Vijay Residency İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Vijay Residency
35 town center behind nupur cinema Opp MGM Hospital Cidco , Cidco

Aurangabad bölgesindeki Hotel Vijay Residency konaklamanızda, Mahatma Gandhi Mission Tıp Okulu ve Hastanesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve MGM Politeknik Yüksek Okulu ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kailash Temple ile 1 mi (1,6 km) ve Shah Ganj Masjid ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz şömine bulunan 12 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x