Hotel Viento10

Batı Endülüs, Cordoba
Hotel Viento10 Öne Çıkan Resim
Hotel Viento10 Dış Mekan
Hotel Viento10 İç Mekan
Hotel Viento10 İç Mekan
Hotel Viento10 İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Viento10
c/ronquillo briceño 10 Batı Endülüs, Cordoba

Hotel Viento10 misafirlere Córdoba (Distrito Centro) bölgesinde, Santiago Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve San Pedro Kilisesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Kurtuba Camii ile 3,3 mi (5,3 km) ve Cordoba Üniversitesi Felsefe ve Edebiyat Fakültesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Street View)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (First Floor)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (First Floor)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x