Hotel Viella Asturias

Costa Verde, Siero
Hotel Viella Asturias Öne Çıkan Resim
Hotel Viella Asturias Dış Mekan
Hotel Viella Asturias Dış Mekan
Hotel Viella Asturias Dış Mekan
Hotel Viella Asturias Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel Viella Asturias
Carr. de la Estación N10 Carr. SI 3 Colloto viella Costa Verde, Siero

Siero bölgesindeki Hotel Viella Asturias misafirlere Oviedo Üniversitesi ve Campoamor Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Culis Monumentalibus Heykeli ile 8,6 km (5,3 mil) ve Oviedo Katedrali ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x