Hotel Vieja Mansion

Sierra, Cuenca
Hotel Vieja Mansion Öne Çıkan Resim
Hotel Vieja Mansion İç Mekan
Hotel Vieja Mansion Banyo Özellikleri
Hotel Vieja Mansion Spa
Hotel Vieja Mansion Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +8 fotoğraf
Hotel Vieja Mansion
Luis Cordero 5-65, b/w Juan Jaramillo and Presidente Córdova Sierra, Cuenca

Hotel Vieja Mansion misafirlere Cuenca merkezinde, Río Tomebamba & Calle Larga ve Sombrero Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Canari Kültürel Miras Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Saint Francis Plaza Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için KOLO ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x