Hotel Victoriano

Batı Nikaragua, San Juan Del Sur
Hotel Victoriano Genel
Hotel Victoriano Genel
Hotel Victoriano Öne Çıkan Resim
Hotel Victoriano Dış Mekan
Hotel Victoriano Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Victoriano
Boulevard de la Mar contiguo Edificio Claro Batı Nikaragua, San Juan Del Sur

San Juan del Sur bölgesindeki Hotel Victoriano misafirlere plaj yakınında, San Juan del Sur Plajı ile Tarihi Deniz Feneri Yürüyüş Parkuru 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel San Juan del Sur Limanı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Yahya Peygamber Katedrali ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Vintage misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x