Hotel Victoria

Route Napoléon, Cannes
Hotel Victoria Genel
Hotel Victoria Öne Çıkan Resim
Hotel Victoria Dış Mekan
Hotel Victoria Dış Mekan
Hotel Victoria Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Hotel Victoria
Rond Point Duboys d'Angers Route Napoléon, Cannes

Hotel Victoria misafirlere Cannes merkezinde, Rue d'Antibes ve Galerie Alexandre Leadouze yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 0,3 mi (0,4 km) ve Festival ve Konferans Sarayı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Teras
Room
Comfort Oda, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Oda, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x