Hotel Victoria

Kuzey İsveç, Skelleftea
Hotel Victoria Genel
Hotel Victoria Genel
Hotel Victoria Genel
Hotel Victoria Genel
Hotel Victoria Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Hotel Victoria
Trädgårdsgatan 8, 6 tr Kuzey İsveç, Skelleftea

Hotel Victoria konaklamanızda, Skelleftea merkezinde, Citykompaniet ve Skelleftea Kent Parkı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Skellefte Nehri ile 0,3 km (0,2 mil) ve İlçe Müzesi (Lovanger) ile 0,5 km (0,3 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurang 6e vaningen bar/oturma salonu İskandinav mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

18 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (160 cm)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x