Hotel Victor Hugo

Nice Semti, Nice
Hotel Victor Hugo Öne Çıkan Resim
Hotel Victor Hugo Dış Mekan
Hotel Victor Hugo Dış Mekan
Hotel Victor Hugo Dış Mekan
Hotel Victor Hugo Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Hotel Victor Hugo
59 Boulevard Victor Hugo Nice Semti, Nice

Hotel Victor Hugo konaklamanızda Nice merkezinde, Promenade des Anglais ve Massena Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Negresco Oteli ile 0,7 km (0,4 mi) ve Ortodoks Katedrali ile 1,2 km (0,7 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Jean Cocteau)
Kulübe,
Kulübe, 2 Tek Kişilik Yatak (Small)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo (Guernesey)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x