Hotel Vicario

Salento Yarımadası (bölge), Carovigno
Hotel Vicario Öne Çıkan Resim
Hotel Vicario Dış Mekan
Hotel Vicario Dış Mekan
Hotel Vicario Dış Mekan
Hotel Vicario Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Vicario
Contrada Catanzani sn Salento Yarımadası (bölge), Carovigno

Carovigno bölgesindeki Hotel Vicario konaklamanızda Dentice di Frasso Kalesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Maria Santissima di Belvedere Sanctuary ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Cava Anfiteatro San Giovanni Amfitiyatrosu ile 3,7 mi (6 km) ve Spiaggia Mezzaluna ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için Don Giovanni ideal, bu restoranı İtalyan mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x