Hotel Vibra Riviera

Cala de Bou
Hotel Vibra Riviera Genel
Hotel Vibra Riviera Genel
Hotel Vibra Riviera Genel
Hotel Vibra Riviera Genel
Hotel Vibra Riviera Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Vibra Riviera
Carrer des Calo, s/n San Antonio Bay , Cala de Bou

Hotel Vibra Riviera misafirlere Sant Josep de sa Talaia (San Antonio Koyu) bölgesinde, Cala de Bou Beach ve Playa Bella Plajı yakınında. Bu çevre dostu resort otel İbiza Limanı ile 12 mi (19,3 km) ve Playa de Talamanca ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

168 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 adults)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x