Hotel Vibra Palma Cactus

Las Maravillas
Hotel Vibra Palma Cactus Genel
Hotel Vibra Palma Cactus Genel
Hotel Vibra Palma Cactus Öne Çıkan Resim
Hotel Vibra Palma Cactus Dış Mekan
Hotel Vibra Palma Cactus Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Hotel Vibra Palma Cactus
Carrer d'Acapulco, 26 Palma de Mallorca , Las Maravillas

Hotel Vibra Palma Cactus misafirlere Palma de Mallorca bölgesinde, iskele üstünde, Palma Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve El Arenal Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Palmalı Santa Maria Katedrali ile 7,7 mi (12,4 km) ve Palma de Mallorca Limanı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Vibra Palma Cactus misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

110 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x