Hotel Vergilius

Rimini Coast, Alba
Hotel Vergilius Genel
Hotel Vergilius Genel
Hotel Vergilius Genel
Hotel Vergilius Genel
Hotel Vergilius Genel
Image More +56 fotoğraf
Hotel Vergilius
Via Verdi 15 Rimini Coast, Alba

Riccione bölgesindeki Hotel Vergilius misafirlere plaj yakınında, Viale Dante ile Riccione Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rimini Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Cocktail Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x