Hotel Vereina

Güney İsviçre, Klosters Platz
Hotel Vereina Genel
Hotel Vereina Genel
Hotel Vereina Genel
Hotel Vereina Genel
Hotel Vereina Genel
Image More +34 fotoğraf
Hotel Vereina
179 Landstrasse Güney İsviçre, Klosters Platz

Hotel Vereina konaklamanızda Klosters-Serneus bölgesinde, golf sahasına yakın, Klosters-Gotschnagrat Teleferiği ve Klosters-Madrisa Teleferiği ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Madrisa Land ile 4,2 km ve Parsenn Kayak Merkezi ile 6,5 km mesafede.

Gourmet Restaurant Stübli yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ücretsiz ürünlerle dolu minibar olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x