Hotel Verbenicum

Krk Adası, Vrbnik
Hotel Verbenicum Genel
Hotel Verbenicum Öne Çıkan Resim
Hotel Verbenicum Dış Mekan
Hotel Verbenicum Dış Mekan
Hotel Verbenicum Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Verbenicum
Supec ulica 56 Krk Adası, Vrbnik

Vrbnik bölgesindeki Hotel Verbenicum misafirlere kırsal bölgede, Kvarner Koyu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dunat Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Peter Kilisesi Harabeleri ile 5,4 mi (8,7 km) ve Punat Limanı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Süit, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Premium Süit
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x