Hotel Velario

Mexican Riviera, Tijuana
Hotel Velario Genel
Hotel Velario Öne Çıkan Resim
Hotel Velario Dış Mekan
Hotel Velario Dış Mekan
Hotel Velario Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Velario
Calle Art 123 No. 7924 Zona Norte Mexican Riviera, Tijuana

Hotel Velario konaklamanızda Tijuana merkezinde, Nuestra Senora de Guadalupe Katedrali ve El Popo Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu lüks otel Pasaje Gomez ile 0,9 km (0,5 mi) ve Tijuana Wax Museum (Tijuana Balmumu Müzesi) ile 1 km (0,6 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 57 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Tijuana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4844 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda (Hospedaje Medical)
Süit
Süit (Jacuzzi)
Family
Family Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x