Hotel Vega

Lampedusa Ve Pantelleria Adaları, Lampedusa
Hotel Vega Genel
Hotel Vega Öne Çıkan Resim
Hotel Vega Dış Mekan
Hotel Vega Dış Mekan
Hotel Vega Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Vega
via Roma 19, 92010 Lampedusa, Italy Lampedusa Ve Pantelleria Adaları, Lampedusa

Hotel Vega size Lampedusa merkezinde, Isle de Lampadusa ile 4 dakika yürüyüş ve St. Gerland Lampedusa Bölgesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tavşan Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Balıkçı Heykeli ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel Vega misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x