Hôtel Vauban

Livry-Gargan
Hôtel Vauban Genel
Hôtel Vauban Genel
Hôtel Vauban Öne Çıkan Resim
Hôtel Vauban Dış Mekan
Hôtel Vauban Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hôtel Vauban
55 Avenue Aristide Briand , Livry-Gargan

Hôtel Vauban konaklamanızda Livry-Gargan bölgesinde, Stade de France ile 13,3 km (8,3 mi) ve Centre Pompidou ile 15,8 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi ile 16 km (9,9 mil) ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 19,4 km (12,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize "turndown" servisi, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x