Hotel Vaqueros

Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), Langreo
Hotel Vaqueros Genel
Hotel Vaqueros Öne Çıkan Resim
Hotel Vaqueros Dış Mekan
Hotel Vaqueros Dış Mekan
Hotel Vaqueros Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Vaqueros
Calle de Dolores Ibárruri, 7 Picos De Europa - Cantabrian Dağları (cantabria), Langreo

Langreo bölgesindeki Hotel Vaqueros konaklamanızda, Siderurgy Müzesi ve Antonio María Dorado y González ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Samuno Vadisi Madencilik Müzesi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Madencilik ve Endüstri Müzesi (MUMI) ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde ayrıca resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Langreo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x