Hotel Valencia

Mindanao, Valencia
Hotel Valencia Genel
Hotel Valencia Genel
Hotel Valencia Öne Çıkan Resim
Hotel Valencia Dış Mekan
Hotel Valencia Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Valencia
Sayre Highway Mindanao, Valencia

Valencia bölgesindeki Hotel Valencia misafirlere kırsal bölgede, Robinsons Valencia ve Oval Grounds ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Valencia City Hall ile 2,8 km (1,8 mi) ve Musuan Zirvesi Zooloji ve Botanik Bahçesi ile 6,7 km (4,1 mi) mesafede.

Taipan Restaurant Hotel Valencia misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Valencia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x