Hotel Urumajo

Augusto Corrêa
Hotel Urumajo Öne Çıkan Resim
Hotel Urumajo Dış Mekan
Hotel Urumajo Kahvaltı
Hotel Urumajo Kahvaltı
Hotel Urumajo Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Hotel Urumajo
Avenida Eupidio Barreto 121 , Augusto Corrêa

Hotel Urumajo misafirlere Augusto Corrêa merkezinde, Amapá Biodiversity Corridor ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Praia do Pilão ile 30,7 mi (49,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartamento
Apartamento Quadruplo - Arai
Apartamento
Apartamento Triplo - Ipixuna
Apartamento
Apartamento Casal / Individual - Peroba
Room
Apartamento Triplo - Perimerim
Room
Apartamento Triplo - Emburuaca
Room
Apartamento Casal / Anoira
Room
Apartamento Urumajo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x