Hotel Unione

Güney İsviçre, Bellinzona
Hotel Unione Genel
Hotel Unione Genel
Hotel Unione Genel
Hotel Unione Öne Çıkan Resim
Hotel Unione Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Unione
Via Henri Guisan 1 Güney İsviçre, Bellinzona

Hotel Unione misafirlere Bellinzona merkezinde, Bellinzona Market ve Chiesa Collegiata dei SS Pietro e Stefano ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lugano Gölü ile 23,9 mi (38,4 km) ve Piazza Grande ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Superior)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Balcony)
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Balcony)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x