Hotel Unicus Krakow Old Town

Kent Merkezi, Krakow
Hotel Unicus Krakow Old Town Genel
Hotel Unicus Krakow Old Town Genel
Hotel Unicus Krakow Old Town Genel
Hotel Unicus Krakow Old Town Genel
Hotel Unicus Krakow Old Town Genel
Image More +53 fotoğraf
Hotel Unicus Krakow Old Town
ul. Sw. Marka 20 Kent Merkezi, Krakow

Hotel Unicus Krakow Old Town konaklamanızda Krakow merkezinde, Krakow Barbican ve St. Mary’s Basilica ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dragon's Den (Ejderha Mağarası) ile 2,1 km ve Main Market Square ile 3,2 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x