Hotel Tychy

Tychy
Hotel Tychy Genel
Hotel Tychy Genel
Hotel Tychy Genel
Hotel Tychy Genel
Hotel Tychy Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Tychy
al. Jana Pawla II 10 , Tychy

Hotel Tychy konaklamanızda Tychy merkezinde, Tychy Kış Stadı ve Tyskie Bira Fabrikası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Wodny Park Tychy ile 1,8 km (1,1 mi) ve Jezioro Paprocanskie ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Kaya Sushi yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 4 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Loft
Loft room with King Size Bed
Economy
Economy Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x