Hotel Turista Canlubang

Metro Luzon Urban Beltway, Calamba
Hotel Turista Canlubang Genel
Hotel Turista Canlubang Öne Çıkan Resim
Hotel Turista Canlubang Dış Mekan
Hotel Turista Canlubang Dış Mekan
Hotel Turista Canlubang İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Turista Canlubang
Silangan Industrial Park Road Metro Luzon Urban Beltway, Calamba

Hotel Turista Canlubang misafirlere Calamba (Canlubang) bölgesinde, Supreme Casino Filipino Calamba ve Philippines Inc. Bilim Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Enchanted Kingdom ile 7,2 mi (11,7 km) ve Filipinler Los Baños Üniversitesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 8.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 100 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x