Hotel Tugu Lombok

Lesser Sunda Islands, Sigar Penjalin
Hotel Tugu Lombok Genel
Hotel Tugu Lombok Genel
Hotel Tugu Lombok Genel
Hotel Tugu Lombok Genel
Hotel Tugu Lombok Genel
Image More +152 fotoğraf
Hotel Tugu Lombok
Jl. Pantai Sire Sire Beach Lesser Sunda Islands, Sigar Penjalin

Hotel Tugu Lombok konaklamanızda Tanjung bölgesinde, Sire Beach Golf Club ile 0,8 km (0,5 mi) ve Nipah Plajı ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Senggigi Plajı ile 29,3 km (18,2 mi) mesafede.

Otelin restoranı Bale Kokok Pletok misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası (Ampenan)
Puri
Puri Dadap Merah
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov (Kampong Lombok)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Aloon Aloon)
Room
Honeymoon Süit, Okyanusa Sıfır (Bhagavat Gita)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Svarga)
Room
Presidential Süit, Okyanus Manzaralı (Sang Hyang Suites)
Room
Sang Hyang Djiwo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x