Hotel Trundle

Kuzey Ve Güney Karolayna, Columbia
Hotel Trundle Genel
Hotel Trundle Genel
Hotel Trundle Genel
Hotel Trundle Genel
Hotel Trundle Genel
Image More +103 fotoğraf
Hotel Trundle
1224 Taylor Street Kuzey Ve Güney Karolayna, Columbia

Hotel Trundle misafirlere Columbia merkezinde, South Karolayna Üniversitesi (Güney Karolayna Üniversitesi) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jackson Kalesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Colonial Life Arena ile 1,2 mi (1,9 km) ve Riverbanks Hayvanat Bahçesi ve Bahçesi ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x