Hotel Tres Sants

Ciutadella de Menorca
Hotel Tres Sants Genel
Hotel Tres Sants Dış Mekan
Hotel Tres Sants Dış Mekan
Hotel Tres Sants Dış Mekan
Hotel Tres Sants İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Hotel Tres Sants
Carrer de Sant Cristòfol 2 , Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca bölgesindeki Hotel Tres Sants misafirlere Menorca Katedrali ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Punta Nati Deniz Feneri ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Naveta d'Es Tudons ile 5,8 km ve Algaiarens Plajı ile 10,5 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x