Hotel TreintaSeis

Mar Del Plata
Hotel TreintaSeis Öne Çıkan Resim
Hotel TreintaSeis Kahvaltı
Hotel TreintaSeis Kahvaltı
Hotel TreintaSeis Kahvaltı
Hotel TreintaSeis Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Hotel TreintaSeis
3027 9 de Julio , Mar Del Plata

Hotel TreintaSeis misafirlere Mar del Plata (La Perla) bölgesinde, Palacio Municipal ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Colon Tiyatrosu ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Los Gallegos Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve San Martin Meydanı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Mar del Plata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Classic Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Stüdyo Süit
Room
Classic Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x