Hotel Tre Stelle

Sant'Albino
Hotel Tre Stelle Genel
Hotel Tre Stelle Genel
Hotel Tre Stelle Genel
Hotel Tre Stelle Öne Çıkan Resim
Hotel Tre Stelle İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Tre Stelle
Via Delle Terme Sud 115 , Sant'Albino

Montepulciano bölgesindeki Hotel Tre Stelle misafirlere banliyöde, Terme di Montepulciano Spa ve Arkeoloji Kent Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Piscine Termali Theia ile 5,2 km (3,2 mil) ve Duomo di Montepulciano Kilisesi ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Ristorante Tre Stelle ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x