Hotel Traugutta 3 Białystok

Varşova – Doğu Polonya, Bialystok
Hotel Traugutta 3 Białystok Genel
Hotel Traugutta 3 Białystok Genel
Hotel Traugutta 3 Białystok Öne Çıkan Resim
Hotel Traugutta 3 Białystok Dış Mekan
Hotel Traugutta 3 Białystok Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Traugutta 3 Białystok
3 Romualda TrauguttaBialystok Varşova – Doğu Polonya, Bialystok

Bialystok bölgesindeki Hotel Traugutta 3 Białystok konaklamanızda, Bialystok Tarihi Müzesi ve Branicki Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Podlasie Museum ile 1,3 mi (2,1 km) ve Arsenal Gallery ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bialystok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3477 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x