Hotel Traube

Italian Alps
Hotel Traube Genel
Hotel Traube Genel
Hotel Traube Genel
Hotel Traube Öne Çıkan Resim
Hotel Traube Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Traube
Runggadgasse 24 / Via Roncato 24 , Italian Alps

Hotel Traube misafirlere Bressanone merkezinde, Isarco Vadisi yakınında ve Giardino Vescovile ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Dolomit ile 0,7 mi (1,1 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 30,3 mi (48,8 km) mesafede.

TRAUBENRWIRT restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 30 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Clarissa
Clarissa Apartment for 5 people
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Catarina Apartment for 4 people
Room
Teresa Apartment for 2 people

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x