Hotel Tower Inn

Chittagong
Hotel Tower Inn Genel
Hotel Tower Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Tower Inn Dış Mekan
Hotel Tower Inn Yerinde Yemek
Hotel Tower Inn Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Hotel Tower Inn
183, Jubilee road-Chittagong , Chittagong

Chittagong bölgesindeki Hotel Tower Inn konaklamanızda AnderKilla Camisi (Jumma Camisi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Concord Sea World ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Adliye Binası ile 0,5 mi (0,8 km) ve Chandanpura Camisi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Green Chilli 1 & 2 misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 110 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit, 1 Yatak Odası
Room
Executive Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x