Hotel Towadaso

Tohoku, Towadako
Hotel Towadaso Genel
Hotel Towadaso Genel
Hotel Towadaso Genel
Hotel Towadaso Öne Çıkan Resim
Hotel Towadaso Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Towadaso
340, Towada, Okuse Tohoku, Towadako

Towadako bölgesindeki Hotel Towadaso konaklamanızda, Itmuca Cove ve Kızlar Heykeli ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oirase Gorge Ulusal Parkı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Towada Gölü ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli Japon kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 233 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x