Hotel Tourist Deluxe

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Tourist Deluxe Genel
Hotel Tourist Deluxe Genel
Hotel Tourist Deluxe Öne Çıkan Resim
Hotel Tourist Deluxe Dış Mekan
Hotel Tourist Deluxe İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Tourist Deluxe
7361, Ram Nagar, Qutub Road Pahar Ganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Tourist Deluxe konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Jantar Mantar ile 3,3 km (2 mi) ve Ulusal Müze ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Kızıl Kale ile 5,2 km (3,2 mil) ve Hindistan Kapısı ile 5,2 km (3,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

41 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. 200 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x